Openingstijden

 

U kunt de Kledingbank bezoeken tijdens onderstaande dagen & tijden. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

  • Woensdag: 13.00u tot 16.00u
  • Vrijdag: 09.00u tot 12.00u
  • Zaterdag: 09.30u tot 12.00u 

Let op:

Wilt u als klant van de Kledingbank een eigen tas meenemen? Bij geen tas moet u de kleding in de hand meenemen. 

 

Belangrijke mededeling:

 

 

Beste klant,

Stichting Kledingbank Drenthe verstrekt gratis kleding aan u en uw gezinsleden. Tot nu toe betaalde u daarvoor € 1,00 per keer dat u kleding kwam ophalen. De bijdrage die u per bezoek aan de Kledingbank betaalt gebruiken wij om de huur, de verlichting en de verwarming van de winkel te betalen. De kosten van deze vaste lasten stijgen ieder jaar. Daarom moeten we aan onze klanten een extra bijdrage vragen. Als we dat niet doen, dan kan de Kledingbank niet langer bestaan.

 

Daarom moeten wij iedere klant vanaf 1 januari 2019 een vaste bijdrage van € 5,00 per jaar vragen. De klant krijgt hiervoor een klantenkaart. Deze klantenkaart geeft u recht op toegang tot de winkel van de Kledingbank in het jaar 2019. Daarnaast betaalt u € 1,00 per bezoek aan de winkel.

 

In 2019  mag u  zo vaak kleding komen halen als u wilt. U mag per seizoen een behoorlijk, maar niet onbeperkt, aantal kledingstukken meenemen. U hoeft geen afspraak meer te maken. Bij ieder bezoek aan de winkel moet u de klantenkaart meenemen, dat is uw toegangsbewijsU hoeft zich daarnaast niet meer telkens extra te legitimeren. Als u vragen heeft, kunt u altijd terecht bij het winkelpersoneel.

 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van de Stichting Kledingbank Drenthe

(januari - 2019)