Kledingcontainer

Wij hebben twee kledingcontainers in Hoogeveen tot onze beschikking. Alle ingebrachte, bruikbare kleding & schoeisel worden op maat en kledingsoort gesorteerd en uiteindelijk in de ‘winkel’ gehangen. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de seizoenen. Heeft u spullen voor de Kledingbank, maar kunt u deze absoluut niet zelf (laten) inleveren, dan kunt u bellen met: 06 - 485 70 851 

 

LET OP: De Kledingbank Drenthe neemt GEEN speelgoed aan.

U kunt speelgoed inbrengen bij een andere stichting, namelijk: “Speelgoedbank Robin Hood”. Klik hier voor meer informatie over het werk van de Speelgoedbank.

Locatie: 1

 Korenstraat 43 - 7908 NL - Hoogeveen

 

Mensen kunnen kleding doneren in de kledingcontainer achter "Het Korenhuis" aan de Korenstraat. Dit is het voormalige gebouw van "De Kerkboerderij". Deze kledingcontainer is in het weekend niet bereikbaar. Dit is van zaterdag 12.00u tot maandagochtend 09.00u afgesloten met een hek. Doordeweeks is het hek open van 09.00u tot 17.00u.  Iedere woensdagochtend wordt de container geleegd. Mocht u op de dinsdagmiddag kleding willen brengen, maar treft u een overvolle container? U heeft dan ook de mogelijkheid om woensdagochtend even terug te komen.

Locatie: 2

Galvanistraat 1 - 7903 AE - Hoogeveen

 

Bij deze container zijn geen specifieke openingstijden. U kunt hier dus te allen tijde uw kleding bij de container inleveren.

 

Dierenambulance

De Kledingbank Drenthe steunt het werk van de Dierenbescherming in Drenthe. Het bij ons ingeleverde textiel dat de Kledingbank Drenthe niet aan haar cliënten kan verstrekken kan nog prima dienst doen als dekens en transportverpakking voor de Dierenambulance. Op deze manier kunnen gewonde dieren toch goed ingepakt of zacht liggend vervoerd worden. Denk daarbij aan ingeleverd bedtextiel, handdoeken, washandjes e.d. Voor de Kledingbank heeft dit ingeleverde textiel geen gebruikswaarde, maar de dierenbescherming is er blij mee! Klik hier voor meer informatie over het werk van de Dierenambulance.