Informatie voor hulpverleners

 

Ik wil iemand doorverwijzen voor kleding

Komt u tijdens het uitoefenen van uw beroep cliënten tegen die dringend behoefte hebben aan kleding en/of schoenen?

Beschikken deze mensen zelf niet over de financiële middelen om hierin te voorzien? Dergelijke cliënten bij uw organisatie in een begeleidingstraject komen in aanmerking voor verwijzing naar de Kledingbank.

 

Verwijsbrief

Medewerkers van door ons erkende hulpverleningsinstanties kunnen op het door ons verstrekte doorverwijsformulier een verwijzing schrijven voor hun cliënt. Een koppeling naar het formulier vindt u onderaan deze pagina. U geeft aan om welke personen het gaat. S.v.p de namen en de leeftijd van eventuele kinderen opnemen in de brief. Alleen een door u ondertekende brief is een geldige doorverwijzing. De doorverwezen cliënt kan tijdens de openingstijden naar de Kledingbank komen om kleding uit te zoeken. De doorverwijsbrief moet uw cliënt zelf overhandigen bij het eerste bezoek aan de Kledingbank. Tevens dient de cliënt een geldige legitimatie te overleggen. Mocht u nog vragen hebben omtrent een verwijzing dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden voor het inleveren van de verwijsbrief. Deze kan ingeleverd worden op locatie tijdens onze openingstijden.  

 

Zelf geen hulpverlener?

Kent u iemand die dringend kleding nodig heeft, maar bent u geen hulpverlener? Breng deze persoon dan in contact met een erkende hulpverleningsinstantie. 

 

 

 

Download
Verwijsformulier 2023.xlsx
Microsoft Excel werkblad 11.5 KB