GRATIS KLEDING OF SPEELGOED VOOR HEN DIE HET NODIG HEBBEN.
Header

Wisseling naar voorjaar/zomercollectie

maart 28th, 2014 | Posted by Gert in Nieuws

VANAF WOENSDAG 2 APRIL VOLOP  ACTUELE EN MOOIE ZOMERMODE BESCHIKBAAR.

Hilda van Elp, coördinator van de vrijwilligers van de Kledingbank verteld: “Op maandag 31 maart zijn we gesloten, zodat de hele kledingbank leeggehaald kan worden, de wintermode ingepakt en opgeslagen kan worden en de nieuwe zomermode er weer in kan. Vanaf woensdag 2 april kan iedereen weer bij ons terecht. Er wordt hard gewerkt, ’s morgens, ’s middags en ’s avonds om alles voor woensdag weer netjes te hebben. We krijgen, door bemiddeling Renate Beverdam van het SWW – MAS punt, ook hulp van zo’n 30 leerlingen van het Roelof van Echtencollege locatie Julianastraat.

Hilda: “Het is echt onvoorstelbaar hoeveel mensen de weg naar ons hebben weten te vinden. We zitten sinds de opening begin 2012 al op meer dan 600 huishoudens, wat bij elkaar opgeteld ruim 1600 personen is, (man, vrouw en kinderen meegeteld). Er zijn al veel cliënten, die in schrijnende situaties zitten, blij gemaakt met kleding en schoenen. Dus hoe korter we dicht kunnen blijven hoe beter. Met de fantastische hulp van de leerlingen gaat het zeker lukken om alles in 1 dag om te wisselen. Er ligt inmiddels een mooie collectie zomerkleding, wat nog aangevuld wordt door de breisters van de breiclub, die allemaal nieuwe kledingstukken breien. Niemand hoeft er deze zomer dus in oude, versleten kleding bij te lopen.”

Hilda: “we hebben beslist een mooi assortiment wintermode in de kledingbank. Particulieren brengen nog steeds veel en ook wordt er het nodige opgehaald.

Er gaat aardig wat kleding uit op deze manier en nieuwe inbreng blijft voortdurend welkom; het team van vrijwilligers zorgt ervoor dat de binnengebrachte spullen nauwgezet worden gecontroleerd en uitsluitend schoon en onbeschadigde kledingstukken worden in de winkel tentoon gesteld. De inbreng van kleding is op woensdag’s de hele dag en op zaterdag van 09.30 uur tot 12.30 uur. Ook op de maandag- dinsdag- en vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur, is de kledingbank open voor uitsluitend inbreng.

U kunt uw kleding, knuffels, speelgoed, lege cartridges, schoenen en dergelijke blijven brengen op naar de Carstenstraat 81. U kunt ook mailen of bellen en wij komen het ophalen; mailen kan op kledingbank@kledingbankdrenthe.nl en bellen kan op 06 – 43 80 41 04 of 06-50974272.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.