GRATIS KLEDING OF SPEELGOED VOOR HEN DIE HET NODIG HEBBEN.
Header

Kledingbank Drenthe doet uiteraard mee met NL Doet!

maart 17th, 2014 | Posted by Gert in Nieuws

De Kledingbank Drenthe doet op 21 maart ook weer mee aan NL DOETPrint

Wat gaan we doen dit jaar? We gaan met 15 jongeren van het Roelof van Echtencollege (locatie Griendtsveenweg) eens goed buiten alles opfrissen, schoonmaken, snoeien, enzovoorts.

Secretaris Henk Udding vertelt: “aan de voor- en achterzijde van het pand stond 2,5 jaar geleden, toen we het pand betrokken, heel veel onkruid metershoog. Het pand stond lang leeg en er was nooit meer aandacht besteed aan de bestrating buiten. We hebben daar toen flink opruiming in gehouden, maar onkruid groeit altijd door. Ook zien we boompjes opschieten en groeien takken tussen het hekwerk door, daar gaan we vrijdag 21 maart wat aan doen. We willen dit grondig aanpakken zodat er een opgeruimde en aantrekkelijke buitenomgeving rond het pand ontstaat, wat we ook makkelijk bij kunnen houden. Nu zullen we met zagen, snoeischaren en ander materieel aan de gang moeten”.

Henk heeft er zin in, maar ook andere bestuursleden en vrijwilligers gaan deze dag aan de slag. Iedereen is trots op hetgeen in 2,5 jaar tijd is bereikt en je wilt toch in een mooie omgeving werken?

Er wordt gezorgd voor gereedschap, zoals snoeischaren, harken, bezems, zagen, enzovoorts en aan de inwendige mens wordt ook gedacht. Tussendoor is er koffie / thee / koekje en er wordt afgesloten met lekkere soep.

Wanneer: vrijdag 21 maart van 09.30 tot 13.30 uur.

Waar: bij het pand van de Kledingbank, Carstenstraat 81 in Hoogeveen

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.