GRATIS KLEDING OF SPEELGOED VOOR HEN DIE HET NODIG HEBBEN.
Header

Kerstactie Roelof van Echten College

december 16th, 2013 | Posted by Gert in Nieuws

Martin de Bruin van het Roelof van Echtencollege houdt jaarlijks voor Kerst een inzamelweek. 

Vanuit de gedachte om met Kerst solidair te zijn met de minder bedeelden, organiseert het Roelof van Echtencollege, locatie Julianastraat, in de week van 16 t/m 20 december voor alle leerlingen een inzamelweek.

Net zoals andere jaren worden er ten behoeve van de voedselbank zoveel mogelijk voedselpakketten ingezameld. Nieuw dit jaar is dat er ook kleding en schoenen ingezameld gaan worden voor De Kledingbank Drenthe. Leerlingen en leerkrachten wordt gevraagd om thuis eens kritisch door de kasten heen te gaan en te zien of er kleding of schoenen weg kunnen, maar die  nog prima een tweede eigenaar kunnen krijgen.

Maandag 16 december wordt er bij de school aan de Julianastraats door van Gansewinkel, een grote container geplaatst door en kunnen leerlingen en leerkrachten hun spullen kwijt. De hele week kan er door iedereen kleding en schoenen in de container worden gegooid. Vrijdag 20 december wordt de container weggehaald en vervoerd naar de Kledingbank. Van Gansewinkel doet dit geheel belangenloos.

 

Zowel van Gansewinkel als het Roelof van Echten College bedanken we nu al voor deze fantastische geste, de Kledingbank Drenthe is hier zeer mee in haar nopjes!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.